Spring navigationen over

Vores kompetente medarbejdere

Vi har specialister døgnet rundt

Vi arbejder tæt sammen tværfagligt og med dig og dine pårørende for at opnå de bedste resultater.

Vores kompetente medarbejdere

Vi er her altid

På Center for Neurorehabilitering foregår behandlingen døgnet rundt. 
Alle medarbejdere i dit team ved, hvad du har brug for af hjælp og støtte ved fx forflytninger, spisesituationer eller kommunikation.

9 faggrupper i dit team

Vi sammensætter et team, som passer til dine behov. Vi kan være op til ni faggrupper i teamet. Vi arbejder tæt sammen tværfagligt og med dig og dine pårørende omkring målsætninger, indsatser og evalueringer. Sådan sikrer vi, at vi ved en fælles indsats er på rette vej. Dit team består af:

 • Ergoterapeut
 • Fysioterapeut
 • Neuropsykolog
 • Læge
 • Talepædagog
 • Socialrådgiver
 • Pædagoger
 • Social- og sundhedsassistent – din kontaktperson
 • Sygeplejerske – din kontaktperson.

Specialister døgnet rundt

Vores fysio- og ergoterapeuter er sammen med social og sundhedsassistenter samt sygeplejersker altid at finde på begge afdelinger – også om aftenen og i weekender samt helligdage. Vi har speciallæger døgnet rundt på afdelingen. 

Du vil møde alle faggrupper hyppigere end hos de fleste sammenlignelige tilbud. Vi prioriterer også neuropsykologens og talepædagogens indsatser højt, og da de er ansat i centeret, er de aldrig langt væk.

Efteruddannelse og supervision

Vi deltager løbende i efteruddannelse og kurser. Vi modtager også supervision af specialister for at give dig den bedste behandling. Vi samarbejder med vores uddannelsesafdeling i at afholde nedenstående kurser:

 • Kinaesthetics
 • Affolter Guidet Taktil Interaktionsterapi
 • FOTT
 • Neurorehabilitering
 • Neurodynamik
 • Neuropædagogik
 • Familiefokuseret tilgang.

Vores kompetente medarbejdere

Vi støtter, så man opnår optimal effekt og virkning af behandlingen

Vores kompetente medarbejdere

80 medarbejdere

På Center for Neurorehabilitering kommer vi hele vejen rundt, så vi sikrer optimal effekt og virkning af vores behandling. Vi er 80 medarbejdere og prioriterer en høj kvalitet i vores behandling og støtte til dig og dine pårørende.

Hjælp til det kognitive

Hos Center for Neurorehabilitering er flere neuropsykologer ansat. Neuropsykologi beskæftiger sig med kognition og de forandringer, der opstår i hjernen og hjernens processer, når der er en skade. Kognition er en samlet betegnelse for tænkningsfunktioner som opmærksomhed, koncentration, mentalt tempo, indlæring, hukommelse, perception, planlægning og overblik.

Neuropsykologerne her hos os beskæftiger sig også med de følelses- og adfærdsmæssige forandringer, der kan opstå som følge af hjerneskaden, men også udløst af den store livsomvæltning en skade på hjernen medføre.

Hjælp til sociale og økonomiske forhold

Vores socialkonsulenter har lang erfaring med socialt arbejde indenfor kommunale forvaltninger og regioner. De har mange års erfaring som socialkonsulenter inden for hjerneskadeområdet med tværfaglig og tværsektoriel neurorehabilitering, herunder samarbejdet med pårørende.

Vores socialkonsulenter afdækker de sociale og økonomiske forhold og tilbyder rådgivning til dig og dine pårørende. Socialkonsulenterne går tidligt i dialog med vores samarbejdspartnere med henblik på koordinering og rettidig planlægning af patientens videre rehabiliteringsforløb i kommunalt regi, så vi sikrer en god overlevering og udskrivning.

Social konsulent i dialog med patient på Center for Neurorehabilitering, Filadelfia i Dianlund
Socialkonsulent i dialog med patient på Center for Neurorehabilitering, Filadelfia i Dianlund

Kom i kontakt med Center for Neurorehabilitering

Åbent 8-15 på hverdage

Kolonivej 25
4293 Dianalund

Telefon: 5827 1260
Email: cfnsikker@filadelfia.dk

Brug digital post ved personfølsomme oplysninger. Du finder os under kategorien: Region Sjælland -> Sygehuse -> Filadelfia -> Afdeling.

De kompetente medarbejdere

Seneste nyt

Se flere
Foto af seance i træningscenter på Center for Neurorehabiltering, Filadelfia i Dianalund
Ny årsrapport fra Center for Neurorehabiltering
Se flere
This site is registered on wpml.org as a development site.