Spring navigationen over

Diagnosticering af epilepsi for voksne

Vi har størst erfaring

Danmarks specialiserede Epilepsihospital med diagnosticering. Vi diagnosticerer præcist og har stor ekspertise og erfaring.

Antal enestuer

50

Antal medarbejdere

132

Sengeafsnit til voksne

4

Årlige patienter på EMU

250

Diagnosticering af epilepsi for voksne

Den gode forberedelse

Voksne patienter indlægges til observation og udredning af epilepsi. Der er stuegang alle hverdage. Der er fri besøgstid. Epilepsihospitalet er røgfrit.

Pakkelisten

  • Toiletsager
  • Medicin (øjendråber og cremer m.m.) i original emballage
  • Anfaldskalender og vaccinationskort
  • Tøj – efter årstiden.

Overnatning for pårørende og ledsagere

Pårørende og ledsagere/fast vagt kan være medindlagt til patienter på Afsnit for Epilepsi med Handicap. Andre pårørende kan mod betaling bestille et værelse på vores patienthotel, Kurvej 8, Dianalund.

Kontakt Patienthotellet

Transport

Der er gode forbindelser til Filadelfia med offentlig transport.

Der er store parkeringspladser lige ved afdelingen. Du finder Clever elladestandere ved Laboratoriet Kolonivej 11, Dianalund.

Du kan søge om transportgodtgørelse ved henvendelse til nærmeste kørselskontor i egen region. Kørselskontoret vurderer, om du er berettiget til refusion af transportudgifter ved indlæggelse og udskrivning.

Diagnosticering af epilepsi for voksne

Stor ekspertise i epilepsi

Som ny patient på ‘Afdeling for voksne med Epilepsi’ kommer du til en forundersøgelse på Ambulatoriet. Efter undersøgelsen lægger lægen og den kliniske specialesygeplejerske en plan for eventuelt yderligere undersøgelse og behandling. Det kan enten foregå under indlæggelse i et af sengeafsnittene eller i vores ambulatorium for voksne.

Diagnosticering af epilepsi for voksne

Epilepsi kan påvirke de kognitive evner

Voksne med epilepsi kan have kognitive udfordringer, der kan påvirke dagligdagen. Voksne under uddannelse eller job kan have udfordringer med at indgå under almindelige vilkår og tage sig af daglige gøremål i hjemmet. 

Neuropsykologisk Afdeling udarbejder en neuropsykologisk vurdering i forbindelse med psykosocial udredning.
Psykologer, ergoterapeuter og plejepersonale undersøger patientens kognitive og praktiske færdigheder i et tværfagligt samarbejde. Psykologerne bidrager med den neuropsykologiske undersøgelse af de kognitive evner, som ligger til grund for patientens praktiske kunnen. 

Psykologerne deltager også i de epilepsikirurgiske udredninger og følger patienterne i to år efter operationen – sammen med de behandlingsansvarlige læger og sygeplejersker.

Kontakt Neurologisk Afdeling

Neurologisk Afdeling
Visby Allé 5
4293 Dianalund

Sengeafsnittene
Telefon: 5826 4200
Email: voksenafd@filadelfia.dk

Voksenambulatoriet
Telefon: 5827 1660
Email: fil-voksenamb@filadelfia.dk

Brug digital post ved personfølsomme oplysninger. Du finder os under kategorien: Region Sjælland -> Sygehuse -> Filadelfia -> Afdeling.

Diagnosticering af epilepsi

Seneste nyt

Se flere
Foto af unge mennesker
Podcast med unge stemmer
Se flere
This site is registered on wpml.org as a development site.