Spring navigationen over

Forsker

Francesca Furia

Akademiske kvalifikationer

Forsker og neurolog Francesca Furia er Ph.D.-studerende hos Afdeling for Epilepsigenetik og Personlig Medicin, Filadelfia samt Syddansk Universitet. Tidligere har Francesca Furia været ansat som neurolog ved Epilepsi- og Søvnmedicincentret på San Paolo Hospital og Milan University, Milano, Italien.

  • 2021- Ph.D. studerende hos Filadelfia og Syddansk Universitet
  • 2021-  Vejleder ved Sleep Unit of the Basic EEG VIREPA course of the ILAE

Francesca Furias forskning

Siden 2020 har Francesca Furia arbejdet på et forskningsprojekt om forholdet mellem genotype og fænotype i SCN8A-relaterede lidelser på Filadelfia. Francesca Furia fortsætter med at arbejde på forskningsprojekter om epilepsi og genetik. Hun fokuserer især på generne STXBP1 og SCN8A med hovedvægt på den dybe fænotypning af disse lidelser og deres korrelation med genotypen.

Sammenfattende handler Ph.D.-projektet om en omfattende undersøgelse af de genetiske og kliniske aspekter af monogen epilepsi. Ved at integrere elektro-klinisk karakterisering, genotype-fænotype korrelationer, funktionelle studier og fokus på præcisionbehandlinger sigter Francesca Furia mod at bidrage til en dybere forståelse af disse tilstande og give indsigter, der kan informere mere målrettede og effektive terapistrategier.

Forskningsfelt

  • Genet STXBP1
  • Genet SCN8A.

Seneste nyt

Et udsnit af Epilepsihospitalets, Filadelfias forskere 2024
Ny forskningsrapport fra Filadelfia
Foto af 175 forskere ved DICE 2024 - Filadelfias internationale konference
175 forskere i verdensklasse DICE 2024
Foto af arrangørgruppen til DICE 2024 - international konference om epilepsi
151 tilmeldte til vores DICE konference 2024
This site is registered on wpml.org as a development site.